Starbucks Neubaugasse

Starbucks Coffe Neugaugasse Entré
Starbucks Coffe Neugaugasse Entré samt uteservering

Idag är det dags för ännu ett Café ur den stora kedjan Starbucks. Denna gång blir det Café Neubaugasse i sjunde bezirk som går under luppen.

Detta är nog en av dom bäst passande Starbucks Caféerna här i Wien. Ligger lite avsides efter ganska så lugn tvärgata till shopping gatan Mariahilferstrasse. Det som då kan vara en liten nackdel är att det är alltid mycket med folk här, då är det både turister och lokalboende. Men samtidigt så är omsättningen relativt hög, så en sittplats hittar man efter lite väntande.

Möblerna som man har är väldigt typiska Starbucks, enkla, funktionella men ändå sköna att sitta och relaxa i. Borden är små till dom flesta sittplatserna, man har ett mera likt barbord men det är avlångt så där kan man sitta med sin dator. Fins även flertalet eluttag i Caféet. Ljudnivån är helt ok, trots att det är många kunder inne Caféet. Det blir inte det där ekot, som kan bli när det ljudnivån ökar i förhållandet till antalet kunder.

En kaffe är alltid en kaffe. Njae det uttrycket stämmer väl inte riktigt, dock stämmer det att en kaffe på Starbucks skall kännas igen på smaken i vilken Starbucks som helst. Det stämmer däremot väldigt bra in även här. De espresso och cappuccino som jag har tagit här har alltid varit välsmakande Starbucks kvalité på. Det kanske inte är den där tipp topp kvalitén men god ändå. Vill gärna slå ett litet speciellt slag för deras Blåbärsmuffin, den är eller rättare sagt var en av mina favoriter tidigare. Oavsett den är riktigt god.

Jodå man har fritt WiFi på det här Caféet, man måste bara registrera sig på Starbucks. Efter det är gjort så har man fri tillgång i 60 minuter till nätet. Efter den tiden så går hastigheten ner till nästan ingenting, varpå man då kan köpa sig tillgång istället.

Totalbetyg: 3,5
Adress: Neubaugasse 4, 1070 Wien
Hemsida: http://www.starbucks.at


Publicerat

i

, , ,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *