Pizzeria Restaurant Roma

Blir en Restaurang även idag, denna gång kvarters restaurangen Roma.

Restaurangen har också en separat liten pub, här råder det rökning tillåtet. Så var beredd på att sätta på sig gasmasken, för det är verkligen inrökt. Klassisk pub med några bar stolar och tre högre café bord. Deras espresso är helt ok, inte topp topp men ok som sagt.

Restaurangen känner man absolut igen på inredningen från Italien. Vinflaskor som dekoration runt väggarna, enkla tavlor som påminner om det Italienska landet. Maten är enkel, men har bra råvaror så det är så gott som man förutsätter att en dylik restaurang skall ha.

Rökarna för restaurangen är hänvisade ut till rökbåset, nu är det inte så farligt som man kan tro. Utan ”båset” är en restaurang del strax utanför, här är det alltså rökning tillåtet. Den är inglasad och har väggar, den är även försedd med infravärme.

Servicen den kan man skriva mycket om. Ibland är den riktigt bra. Sen så faller den igenom och blir riktigt urusel. Vet att man inte skall generalisera men äldre kypare i Wien verkar ha fått gå kurs i hur man är sur och ovänlig som kypare. Men för det mesta så är det ok.

Totalbetyg: 3,0
Adress: Kutschkergasse 39, 1180 Wien
Hemsida: http://www.ristorante-roma.at


Publicerat

i

, , , ,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *