Kleines Café

Kleines Café exteriört
Kleines Café exteriört

Litet Café i hjärtat av Wien. Så börjar man beskriva detta smått underbara lilla Café. Här är Caféet för rökare, här finns inte den minsta lilla gnutta rökfritt. Om man nu inte vill sitta ute förstås, fast där röks det också. Vad är det nu då som gör detta så härligt att gå till. Enkelt atmosfären, och det faktum att här är det en mycket avslappnad miljö. Här har man inte mycket för att skynda på servitörerna, utan det kommer och dom är alltid glada. Det är som sagt inte så stort här, men på sommaren har man även uteplatsen att tillgå. Espresson var ok, sticker inte ut något men är inte heller dålig.

Kleines Café Interiört
Kleines Café Interiört

Det dom nog är mest känd för i matväg blir deras omelett, soppa och deras smörgåsar. Caféet ägs av österrikiska skådespelaren Hanno Poschl vilket också resulterar i att hit kommer många andra skådespelare för att umgås. Här blir man snabbt en del av ”familjen”, och man delar gärna bord med andra om det är fullt. 

 
Här finns tyvärr inget fritt WiFi, men man har ett flertal dagstidningar som man får låna. 
Finns så mycket mer man skulle kunna skrivs om detta område, som nog får räknas till hjärtat av Wien. Området är som en liten stad i staden, man blir överväldigad av att bara flanera runt här. 
 
Totalbetyg: 3,2
Adress: Franziskanerplatz 3

Publicerat

i

, , ,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *