Gelateria Café Zanoni Zanoni

Gelateria Luciano Zanoni
Gelateria Luciano Zanoni

Tänkte att eftersom det nu är en riktigt het och solig dag, ta mig en glass för det goda och för svalkan.

Zanoni & Zanoni är en riktigt bra glass butik, dem har många sorter att testa på. Sen är de en av de få som har allergi glass, med det så menar jag gluten fria, mjölkfria.

Det allra vanligaste det är att man tar med sig sin glass och äter den någon annanstans, även om man nu kan sitta både inne och ute.

För jovisst finner man även här en stor uteservering att tillgå, även om det oftast är fullt ute så finner man allt som oftast ett bord inne.

Frucht Becher style Zanoni & Zanoni. Bildägare Zanoni
Frucht Becher style Zanoni & Zanoni. Bildägare Zanoni

Tack vare sitt läge i hjärtat av Wien, är alltid en hel del kunder här och väntetiderna kan därför bli lite väl långa, men som sagt glassen tillhör en av de bättre. En av de sorter man gärna går hit för, är just deras frozen yoghurt.

De flesta som kommer hit är turister och det är väl inte så undra på det heller, eftersom Zanoni glassbar ligger mitt i den prunkande stadskärnan.

Glass och tårtdisken på Zanoni
Glass och tårtdisken på Zanoni

Nu är ju inte bara Zanoni & Zanoni en glassbar utan det är också ett Café, vilket då gör att du kan faktiskt gå hit på morgonen och ta dig en frukost.

De ur personalen som står bakom denna stora glassdisk, kanske inte är de allra snabbaste så förvänta dig inte några hastighets rekord här.

Bästa man kan göra är att ha så jämna pengar som möjligt för att det skall gå lite fortare. Kort, nej inte vid disken däremot om du sätter dig vid ett bord och

Zanoni & Zanoni Interior
Zanoni & Zanoni Interior

får bordsservering då kan du betala med kort här.

Totalbetyg: 3,7
Adress: Lugeck 7, 1010 Wien
Hemsida: http://www.zanoni.co.at/


Publicerat

i

, , ,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *