Colombo Restaurang och Pizzeria

Pizzeria Colombo
Pizzeria Colombo

OK, jag vet. Detta är vare sig ett Café eller egentlig restaurang. Men hamnade här mer av en slump, så därför får den vara med i denna lilla blogg ändå. Är alltså en pizzeria som har tagit steget upp och försöker leka restaurang. Känslan är lite snyggare långtradarfik längs med E4 där man avancerat från plast och stål till trä och riktiga dukar på borden. Bilden kompletteras med Springsteen på repeat i högtalarna.
Ett klart plus  var den trevliga servicen, och trots den slitna linoleum mattan, fläckarna på väggarna och den gamla kaffefläcken på duken, var det något halsvmysigt med den småsunkiga miljön. Eller också var jag bara väldigt hungrig.

Beställde en dagens. Var i slutet på lunchen så hon var tvungen att kolla med köket om det fanns kvar. Fick byta ut soppan till en frittatensoppa. Måste erkänna, trodde inte man kunde göra den i så total avsaknad av smak som den serverades där. Var gränsfall att mineralvattnet jag drack till hade mer smak en soppan.
Huvudrätten visade sig bestå av två benfria kotletter som, hur skall jag säga, var väldigt väl genomstekta. Tillbehör var riktigt goda pommes och några små salladsblad som gjorde sitt bästa för att se fräscha ut. Kryddsmöret och den generösa klicken sås som låg bredvid fullbordade känslan av ”långtradarfik-vid-E4”

De har fri WiFi som man fick tillgång till bara man frågade.
Skulle kunna tänka mig att detta ställe är perfekt när man på kvällen vill gå ut och ta en öl och kanske en pizza med sina polare. Då när man inte ser fläckarna och är mer intresserad av sällskapet än det som ligger på tallriken. Men dagtid, nja, då lämnar de ganska mycket övrigt att önska.

Totalbetyg: 2,2
Adress: Wipplingerstrasse 29, 1010 Wien
Hemsida: http://www.pizzeriacolombo.at/index.html


Publicerat

i

, , ,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *