Café Weimar

Cafe-Weimar
Cafe-Weimar

Här kan man både börja sin frukost man också avsluta den. Detta är ett av de ställen där man serverar frukost hela dagen, eller åtminstone fram till 23:00 på kvällen.

Ett klassiskt Café i ett hörn, vilket då också skapar ett Café i ett V.

Huruvida dom har den bästa frukosten i Wien eller inte låter jag var och en bestämma. Smaken är som sagt olika, nu är den inte alls dum enligt mig. Utan faktiskt riktigt god, det som kan dra ner betyget lite är juicen. Juicen är inte ala minut, utan en färdig pressad nektar juice.

Cafe Weimar Interiör bild
Cafe Weimar Interiör bild

Min sedvanliga espresso eller cappuccino är inte alls dumma här. Man vet helt klart vad det är man gör. Den har en riktigt trevlig krämighet och beskan i espresson tillsammans med styrka är nästintill perfekt.

När det gäller servitörernas snabbhet så får dom helt klart underkänt. Däremot så kan och är dom riktigt trevliga, dessa herrar har faktiskt till och med kostat på sig att skämta med en annan. Vill man ha kontakt så var tydlig, näst intill övertydlig med vad du vill.

Cafe Weimar
Cafe Weimar

Fritt WiFi hittar du här, dock har dom inte några bra utsatta elkontakter. Vilket begränsar det hela lite. Dagstidningar i massor finner du här. Här har man både flertalet inhemska Österrikiska dagstidningar och så har man en eller två rena Tyska tidningar. Jo man har här dessutom minst en engelskspråkig dagstidning.

Totalbetyg: 3,4
Adress: Währinger Strasse 68, 1090 Wien
Hemsida: http://www.cafeweimar.at/


Publicerat

i

, , , ,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *