Café Theaterbar Kreuzberg

Café & Theaterbar Kreuzberg Entrén
Café & Theaterbar Kreuzberg Entrén

Detta Café Theaterbar finner vi i hörnet Zieglergasse / Neustiftgasse.

Det första intrycket var mest, vart har jag nu gott in någonstans. Här var det mörkt och burrigt, men som tur är så bestämde jag mig för att sätta mig ner här. Första delen som man kommer till var till för rökare, så väl inne på den rökfria avdelningen så öppnades det upp ett helt annat Café känns det som.

Här är visserligen också borden mörka men hela rummet inger en ljusare atmosfär. Den sedvanliga dubbla espresson var välsmakande god. Dom har här lite enklare mat, såsom soppa och toast. Prisnivåerna är helt klart acceptabla till och med låga för att vara Wien.

Café & Theaterbar Kreuzberg Interiör bild
Café & Theaterbar Kreuzberg Interiör bild

Maten, soppan jag tog var en gulasch soppa och denna var till full belåtenhet. Deras toast är också bra. Dessutom måste jag tillge det att personalen var mycket trevliga och vänliga.

Caféet Theaterbaren har faktiskt en hel del att erbjuda. Det finns flera olika spel att välja mellan, såsom backgammon, schack och spelkort om man kan få låna. Det hålls här också regelbundet jazzkvällar, swing, blues och klassisk musik kvällar Kaberett.

Café & Theaterbar Kreuzberg Interiör bild källaren
Café & Theaterbar Kreuzberg Interiör bild källaren

Fritt WiFi finner man dock inte något här vad jag kunde erinra, frågade och svaret där blev nej. Dagstidningar glömde jag faktiskt bort att kolla efter, så det får bli ett återbesök på detta trevliga Café.

Är då det här Caféet Theaterbaren Restaurangen ”stället” värt ett eget besök?
Smaker är visserligen olika mellan människor, men här vill jag nog säga nej. Inte ett eget besök, men väl värt att smita in på när du passerar och känner törsten komma. Då kan man med gott samvete gå in här.

Totalbetyg: 3,2
Adress: Neustiftgasse 103, 1070 Wien
Hemsida: http://www.kreuzberg.cc

 


Publicerat

i

, , , ,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *