Café Sacher

Cafe-Sacher Ingång
Cafe-Sacher Ingång

Café Sacher Wien har en fantastisk miljö och atmosfären här är typisk för österrikiska Café hus. Det här Caféet som ligger mittemot operahuset, är en populär mötesplats i hjärtat av Wien. Under sommar halvåret så kan glasdörrarna i vinterträdgården öppnas upp. Det i sig ger en ny dimension av Caféet.
När man går hit under turisthögsäsong, så får man också vara beredd på lätt stressad serveringspersonal. Men har man förmånen att bestämma själv när man kan gå hit, så gör det i så fall mellan Oktober – Maj. Visst är det även då turister i staden, men dom är bra mycket färre till antalet.

Här kan givetvis både äta frukost, lunch och middag om man så vill. Deras frukost är fräsch och god, den går att beställa i några olika varianter. Sedan kanske man bör ta och testa deras egna Sacher tårta, min personliga åsikt är att den är lite för torr. Men visst är den god.

Café Sacher
Café Sacher

Miljön, atmosfären här är det absolut inget fel på, den är helt enkelt bedårande. Tänkt er heltäckningsmattor, den uniformerade personalen som är så klassiskt för Wien, det höga taket, rymden och ja det är en sådan stor turistfälla att den blir otroligt fantastisk. Gör gärna ett besök, men ta ner era förväntningar och försök göra er beställning på tyska. Det kommer att ge en klart bättre förutsättning att det blir en trevlig upplevelse där.

Har man då fritt WiFi här?
Kort svar där, Ja det har man.

Totalbetyg: 3,9
Adress: Philharmonikerstraße 4, 1010 Wien
Hemsida: http://www.sacher.com/sacher-cafes/sacher-cafe-vienna/


Publicerat

i

, , , , ,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *