Café Ritazza

Café Ritazza Wien
Café Ritazza Wien

Ett av dom bättre Caféerna på Flughafen Wien är detta Café Ritazza.
Självaste miljön är modern, den är nog så långt ifrån klassiska Wienska Caféer man kan komma. Här har man grupperingar med små bord där det också står vita designade plast stolar. Lite längre bort i samma rum har man bytt ut dom vita mot svarta stolar.
Man har också några små bås med soffor som är ”skott raka i ryggarna”, men dom ramar in och man får dock känslan av avskildhet.

På andra sidan rummet så återfinner man istället små soffor (gröna) som gör det lite till ett mini vardagsrum. Små mysigt ja, praktiskt för ryggen inte ett dugg. Åh andra sidan så skall man faktiskt inte sitta så där jätte länge.

När vi nu kommer till det som är självaste godsakerna, här har man ett brett utbud av allehanda kakor, tårtor men också ett relativt gott kök som man kan stoltsera med.
Satt här för inte så länge sedan och intog en espresso men också en riktigt god omelett. Omeletten var välgjord, visst inte den mest perfekta men som sagt god. Espresson som jag tog är kanske inte den som jag jublade lovsång över, men den var inte heller dålig. Smaken är trots allt olika.

Café Ritazza Wien
Café Ritazza Wien

Som så på många flygplatser så är inte prisnivåerna dom lägsta. Servicen jag fick var bra, jag sticker faktiskt ut och säger den var riktigt bra. Kom snabbt och kunde god Engelska. Personalen hade ögat för att nu är det dags att komma, Även när jag ville betala så kom servicepersonalen i all hast, dom lekt faktiskt inte kurra gömma denna gång.

Fritt WiFi hittar man här, kan tilläggas att hela flygplatsen är fritt WiFi. Här ingår man dock inte i Freewave nätet som fins i Wien. Inte heller hittar man här några dagstidningar att låna. Vill man ha något att läsa så hänvisas man till bok shopen eller till närliggande matbutik.

Totalbetyg: 3,0
Adress: Wien-Flughafen, 1300 Schwechat
Hemsida: http://www.cafferitazza.com/


Publicerat

i

, , , ,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *