Cafe – Restaurant Resselpark

Café Restaurang Resselpark. Bildägare  @http://www.restaurant-resselpark.at/
Café Restaurang Resselpark. Bildägare @http://www.restaurant-resselpark.at/

Här strax utanför de centralaste delarna av City, finner vi Resselpark vid Karlsplatz. Här i denna park har vi alltså Café Restaurant Resselpark, mitt i en grönskande härlighet. Ett kort stycke ifrån Karlskirche som bara den är värld ett eget besök.

Åter till Caféet, här sitter man sommartid i huvudsak utomhus. Måste tillstå att det är en härlig miljö att sitta och avnjuta en kopp espresso i. Här får man dela utrymme med studenter, turister i massor (sommartid) samt givetvis lokalbefolkningen, även om just den sistnämnda kategorien är lätt underrepresenterad.

Som sagt härlig miljö, nu till servicen. Servicen är i vissa fall helt undermålig eller rättare sagt avsaknad av. Visst det kan vara mycket att göra men man glömmer inte bort sina kunder, beställningar som tappas bort, fel beställning till felbord osv. Jo man lever på turisterna i första hand, vilket man då kan tycka borde generera ok service. Men inte här inte, i vart fall inte denna dag.  Får därför göra ett ytterligare besök för att som sagt ge dom en andra chans.

Den sedvanliga espresson var ok, inget man springer dit bara för att få en super espresso för. Utan helt enkelt den var godkänd. Maten har jag inget att säga något om, ej testat deras kök på ett sådant sätt att jag kan komma med ett omdämme. Men dom som har varit här och åtit dagens lunch verkar ha varit nöjda med maten. Så den är nog inte dålig.

Man har här börjat med vegan kosts alternativ till kunderna, man har varje dag ett fullgott alternativ för veganer. Gästerna som kommer hit är som sagt blandade, allt från kostym nissar till dreadlocks/nitade ungdomar och övervintrade hippies.

Man följer i vart fall trenden här när det gäller rökning. Vilket innebär att jo det finns ett separat rökrum här.
Dagstidningar?
jodå dom har några dagstidningar som man kan få låna.

Totalbetyg: 2,7
Adress: Wiedner Hauptstraße 1, 1040 Wien
Hemsida: http://www.restaurant-resselpark.at/


Publicerat

i

, , , ,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *