Café- Konditori Maria Hofstädter

Café Maria Hofstädter
Café Maria Hofstädter

Vad kan man säga om Wien och dess Caféer, dom fins i massor.
Även så även detta Café har en väldigt mysig atmosfär, här är det lite modernare än många andra Caféer. Vilket i sin tur gör att man kan sitta här på ett mer normalt sätt, inte med en spikrak rygg eller med lätt nedsuttna dynor vilket gör att det käns som om man håller på att glida av sittdynan eller soffan.
Nejdå här sitter man mycket skönt. Det är inte så stort detta Café men  espresso är välgjord.  Givetvis serverar de även tårtor och små kakor/kex.

Måste bara få nämna det att här också det första Caféet som jag har stött på med väldigt klara och tydliga instruktioner om hur man EJ bör sitta och prata i telefon på detta Café, kan säkert tyckas lite  överdrivet men faktiskt var det väldigt skönt att sitta där i godan ro utan störande gäster. Åt här en enklare lunch i form av en Gulaschsoppa vilken jag definitivt kan rekommendera. Nu var det inte så väldigt många kunder där medans jag satt där, men väldigt trevlig personal som enligt Wienska mått sett hade en en god service. Man fick det man hade beställt inom en rimlig tid och faktiskt med ett leende på läpparna.

Litet minus i kanten får dom för att det ej finnes något fritt Wifi nätverk att koppla upp sig på, Här är Caféet som man gärna sitter en stund och läser en god bok i lugnan ro, för här behöver man inte undra om det kommer att sitta någon långpratare med hög gäll röst vid bordet brevid och störa. Ger mig inte in på deras tårtutbud denna gång men lär definitivt komma tillbaka hit och testa en gång till. Hururvida detta är eller kommer att bli en av Wiens klassiker det får dock tiden utvisa. Har inte nått upp till Institiotion ännu men vem vet vad som händer framöver.

Totalbetyg: 3,2
Adress: Siebensterngasse 29, 1070 Wien


Publicerat

i

, , , ,

av

Kommentarer

Ett svar till ”Café- Konditori Maria Hofstädter”

  1. Profilbild för Wilhelmina

    I aptcireape you taking to time to contribute That’s very helpful.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *