Café-Konditori Aida Donau Zentrum

Aida Café & Konditori
Aida Café & Konditori

Tänkte jag skulle ta några franchise Aida Caféer dom närmsta dagarna. Dom är några till antalet. Kan man nu räkna med att ett franchise Café, kan tillhöra dom institutionella Caféerna i Wien. Absolut, kan man det. Trots att det ser nästan lika dant ut överallt bland dessa Caféer.

Deras tårtor är riktigt goda, tagit en och annan kardinalschnitte där

Glutenfri tårta
Glutenfri tårta

och dom är superba. Nu den senaste tiden så blir det bara glutenfritt, och visst dom har glutenfritt. Det är skall väl sägas inte så där värst många alternativ, typ ett eller två på sin höjd. Men dom är goda i vart fall, och det kommer mer och mer glutenfritt även här i Wien. Antar att dom är tvungna att följa med i tiden.

Nu var det här i ett köpcentrum så här fans det fritt WiFi att tillgå. Man har både Freewave och så har man sitt eget nät DonauZentrum WiFi.

Aida Café & Konditori
Aida Café & Konditori

Dagstidningar så man inte så mycket av just här. För dom som röker så fins det en speciell avdelning dit man kan gå och få sin kopp kaffe, samtidigt som man tar sin cigarett. Fördelen är att det är avskilt och man som icke rökare ej behöver hålla andan medans man tar sig igenom. Det ligger lite på sidan om, vilket är bra både för personalen och vi andra.

När vi nu är inne på personalen, dom skall ha en eloge för sitt trevliga uppträdande, klart plus i kanten.
Det som också är till just detta Cafés fördel är att det ligger absolut längst in, eller om man så vill längst bort i köpcentrumet.
Det är klart mycket lugnare och inte så högljutt här.

Totalbetyg: 3,4
Adress: Wagramer Straße 94, 1220 Wien (Donau Zentrum)
Hemsida: http://www.aida.at


Publicerat

i

, , , ,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *