Café Cobenzl

Café Cobenzl
Café Cobenzl

Vad är det bästa med just Café Cobenzl?
Det jag skulle vilja säga är utsikten över Wien, samtidigt som man inmundigar en trevlig bit mat. Eller varför inte en kopp med espresso, med en god tårtbit.

Inredningen är lite eljest så att säga, sofforna i mitten av Caféet har ett gult tyg med ett väldigt snirkligt mönster. I taket ovanför fönsterborden så hänger det massor av klängväxter, gröna sådana. Nu ger blommorna en hemma känsla fast dom borde kanske tas ner för att öka utsikten för de andra som sitter här inne. Nu tror jag att Caféet vinner i längden med sin charm.

Servitörerna bruka var riktigt trevliga vilket dom är för det mesta. Visst kan alla ha en dålig dag och så, fast när det kommer till att när man vill betala. Då gör dom som på alla andra ställen, försvinner spårlöst under en tid. Börjar bli en liten sport för att se om man kan få fatt på dom innan så att säga.

Café Cobenzl Vy bildHär uppe så är dom uppkopplade på det fria Freewave som fins nästan över allt i Wien. Däremot så är utbudet på dagstidningar lite väl tunt här. Så det kommer aldrig att komma upp som ett riktigt Café Haus.

Hit kommer det massor av turister i bussar under högsäsongen, men även Wienarna själva går gärna hit. Och då menar jag bokstavligen går hit, man tar det som en heldags utflykt.

Totalbetyg: 3,0
Adress: Am Cobenzl 94, 1190 Wien
Hemsida: http://www.cobenzl.at


Publicerat

i

, , , ,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *