Café-Bäckerei Linsbichler

Café och Bageri Linsbichler
Café och Bageri Linsbichler

Här har vi ett bageri med en mindre Café-del innanför, eller rättare sagt lite till höger när man kommer in så finner vi Caféet.

Det är riktigt mysigt här. Kanske för att det inte är så stort eller om det är den genuina ”hem” känslan som gör det mysigt.  Jag överlåter avgörandet åt besökarna av detta Café. När man kommer hit under sommarhalvåret så kan man även sitta ute framför Caféet om man vill. Men själv rekommenderar jag att sitta inomhus. Ett av många plus är att här är det helt rökfritt.  Man har ett eller två små bord ute även på våren-hösten så att där kan rökare sitta. Här har man tydligt satt en rimlig nivå på allt vad kaffe heter men även tårtbitar, kex samt deras goda bröd.

Tidningsläsarna avlöser varandra och diskussionerna flödar mellan politik och små vardags bekymmer till utlandsresor. Som sagt mysigt, gör er ett besök här om ni har vägarna förbi, kan rekommendera den väl tilltagna disken med olika tårtor.

Detta lilla Café har tyvärr inte något fritt Wifi vilket är lite synd. Men man går som sagt hit för att umgås och inte sitta bakom en dator eller smartphone. Hit kommer mest bara dom boende runtomkring. Kringvandrande turister med karta i högsta hugg hittar inte hit vilket i sin tur sätter sin prägel på detta lilla Café.

Jag tyckte det var en hög hemma känsla när jag var där på besök och jag kommer att besöka detta lilla Café ställe någon fler gång i framtiden. Det kändes av dom som drev det att här ville man skapa just den där hemkänslan och att skämma bort sina kunder med det man han med. Dom är inte så många som jobbar samtidigt men ändå lyckades dom skapa en trevlig atmosfär runt sig.

 

Totalbetyg: 3,5
Adress: Gersthoferstrasse 147, 1180 Wien

 


Publicerat

i

, , ,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *