Café Aumann Restaurang Bar

Café Aumann Restaurant Bar Entré
Café Aumann Restaurant Bar Entré

Café Aumann som ligger inte allt för långt ifrån, fick ta emot detta celebra besök.

Man har här en relativt stor uteservering, så bord får man alltid tag på nu under sommaren. Det som däremot slog en när man kom dit, det var att rökavdelningen den var först.
Det man sedan fick syn på var den ofantligt stora bardisken, den sträcker sig över både den rökfria avdelningen och den som är tillför rökare. Man får den där rygga tillbaka effekten när man kommer in.

När man väl har hittat igen den rökfria avdelningen. Vilket egentligen inte var så där jätte svårt, sväng vänster innanför dörrarna så är man där sedan.

Café Aumann Restaurant Bar Interiörbild
Café Aumann Restaurant Bar Interiörbild

Stilen som man har är mera modernt. En blandning av låga vanliga bord till lite högre diton som man då har på strategiska platser i lokalen. Ett av dom intogs vid fönstret som här vätter ut mot korsningen Währingerstrasse / Gentzgasse. Kaffet/espresson var god, den kan absolut göras bättre men helt ok för detta ställe.

Café Aumann Restaurant Bar Interiörbild kaffe
Café Aumann Restaurant Bar Interiörbild kaffe

Maten eller rättare sagt det glutenfria alternativ var väl inte det bästa, nu syftar jag mest på utbudet. Men det som fanns var riktigt gott och vällagat. Dom som kommer hit är mest dom som bor eller jobbar just runtom i området. Så några turister lär man inte se till i första taget. Det som däremot kan vara värt att ta upp är att dom profilerar sig med att även kunna tillgodose vegetarianer/veganer med rätter att äta här.
Personalen är riktigt trevliga här. Måste nog tillstå att det är så långt ifrån dom där buttra Wienska kyparna man kan komma. Bra service, dock inte den snabbaste men allt annat mycket bra.

Café Aumann Restaurant Bar
Café Aumann Restaurant Bar

Dagstidningar fanns det att låna, däremot vilket utbud det var kan jag inte riktigt säga. Däremot så kan man antaga att det finns i vart fall en till två Österrikiska dagstidningar och en Tysk. Här fann jag inga veckotidningar eller liknande.

Totalbetyg: 3,7
Adress: Aumannplatz 1, 1180 Wien
Hemsida: http://www.aumann.wien


Publicerat

i

, , , ,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *