Theatercafet Naschmarkt

Theatercafé Naschmarkt @Photo owner Chiq Ghaq
Theatercafé Naschmarkt
@Photo owner Chiq Ghaq

Detta Restaurang/Café Chiq Chaq är rätt nytt på Naschmarkt, eller rättare sagt det här är det nya ”Burger stället”. Men man serverar givetvis också kaffe här.
Det som slår en det första när man kommer in, är nog designen. Här har man gjort en inredning som är mycket ung, modern och mera åt det hippa hållet.

Man kan se att dom tydligt vill locka hit är den yngre generationen, menyn har mer Hamburgare med tillbehör än tårtor. Inget fel på det, det är säkerligen alldeles fantastiskt gott. går vi sedermera över till drinklistan så är den väl påfylld med olika drinkar, inte så många vinsorter dock.

IMG_3205.JPGDeras kaffe listan är som det sig bör i en stad av Wiens mått, man har helt enkelt det som behövs för att vara ett kaffe. Nu tog jag inte espresson denna gång utan det blev en Cappuccino. Den var god rätt och slätt, inget som stack ut åt något som helst håll. Huruvida det är prisvärt överlämnar jag till var och en att bedöma.

Man har rökning tillåtet här, och man har i och med det två separata rum. Varvid rökrummet ligger längre in i lokalen. Det är positivt, för det gör att man inte känner av röken även om man sätter sig rätt nära rökrummets dörrar.

Fritt WiFi hittar vi givetvis här, bara att söka reda på theatercafé och logga in. Dock vid detta besök så såg jag inga dagstidningar. Kan visserligen vara för att man riktar in sig på en yngre publik.
Värt att tillägga är att man tar dom flesta kontokorten här.

Totalbetyg: 3,2
Adress: Linke Wienzeile 6, 1060 Wien


Publicerat

i

, , , ,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *