Starbucks Donau zentrum

Starbucks tm @Starbucks
Starbucks tm @Starbucks

Starbucks finns överallt i världen och ger därefter också en given smak på allt det dom gör. Har väl inte riktigt samma smak överallt, men nära nog kan man säga. Ett av alla dessa Starbucks finner vi här på Donau zentrum, det ligger strax utanför Wiens centrum i 22:a Bezirk.

Det som finns att delge om just detta Café, för det är det ju ändå. Det är framför allt deras blåbärsmuffins, samt en tre shots medium cappuccino. Här får vi då en lite starkare cappuccino genom att man tar tre stycken espresso i. Den blir då mycket mer välsmakande. Kan också skarpt rekommendera deras Frappuccino under sommaren, den är riktigt god och läskande. Miljön är givetvis en klassisk köpcentrum miljö för den här sortens café, men det till trots så är deras fåtöljer väldigt sköna att sjunka ner i.

Här får man också sitta ifred så länge man vill, dock inte sova. Det var en ung student som visst hade somnat över sina skolböcker. Dom som jobbar här kan givetvis Engelska väldigt bra, vilket också gör det väldigt bekvämt att komma tillbaka hit. Här har man som på så många andra Starbucks Caféer fritt WiFi om man bara anmäler sig. Dock finns här inte några som helst tidningar att låna, dom får man ha med sig själv innan man sätter sig. Dom har här en dator arbetsplats i form av ett barbord med åtta stycken uttag.

Vad är då det bästa med Starbucks.
Det är nog att personalen är alltid trevlig och tillmötesgående.
Samt inte att förglömma deras Cappuccino med en eller två extra shots espresso. Just denna har också väldigt goda blåbärsmuffins. Miljön skulle definitivt kunna vara bättre.

Totalbetyg: 3,6
Adress: Wagramer Straße 94, 1220 Wien
Hemsida: http://www.starbucks.com/


Publicerat

i

, , ,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *