Kurt Frozen Yogurt

Kurt Frozen Yoghurt Interör. Bildägare Kurt
Kurt Frozen Yoghurt Interör. Bildägare Kurt

Nu när det är lite varmt igen, så behöver man svalka av sig lite. Så vad passar då inte bättre än att vi tar en glassbar denna dag.

Det här är nog den bästa glassbaren i Wien, när det kommer till fryst yoghurt glass dessert. Sen att dom har tänkt hela vägen när det gäller ”grönt” ekologiskt. Till och med skedarna som dom använder är gjorda med potatisstärkelse, så även dessa är biologiskt nedbrytbart.

Men hur smakar då dessa små underverk av dessert glass. Dem har alltid tre olika smaker, vanilj är alltid standard sen så växlar man de andra två  sorterna lite olika. Kan variera mellan glassbarerna lite gran, men som sagt vanilj har man alltid med som en standard.

Kurt Frozen Yoghurt Klein
Kurt Frozen Yoghurt Klein

Sedan så får man välja vilken storlek som den sugne vill inmundiga, här fins det också tre storlekar att välja mellan. Den lilla som är till för de som inte är så jätte hungriga, utan kan nöja sig med lite och två topping varianter. Mellan är som det också framgår lite mer glass och tre topping varianter. För den hungrige eller om man så vill dela med någon annan den stora bägaren här får man dessutom fyra olika topping varianter att välja till.

Kurt Frozen Yoghurt Topping. Bildägare Kurt
Kurt Frozen Yoghurt Topping. Bildägare Kurt

Toppingen som man har här, består mestadels av färska frukter och bär, nötter och chokladsås. Oavsett vad man väljer så är det ekologiskt du får. Smakerna är helt underbara en varm sommardag.

Rekommenderas starkt att besöka, och då framförallt en varm sommardag.

Man har några småbord utanför entrén, dom snabbt upptagna. Men samtidigt så sitter man inte sådär jätte länge vid dom heller. Så omsättningen på stolarna är relativt stor, så det går ganska snabbt att få en plats. De har även sittplatser en trappa ner i lokalen. Där nere finner man några barbord höga med tillhörande barstolar att sitta på. Men även ett par soffor som man kan sitta vid har man här. Skall nog säga det att det är mestadels tonåringarna som sitter där nere, så ljudnivån kan bli lite hög. Man har några få elkontakter för sina kunder att använda.

Visst de har fritt WiFi här, dom ingår i det stora wifi nätet i Wien, här så står det lite mer om Freewave. Bara att koppla upp sig och surfa ut.

Totalbetyg: 4,2
Adress: Schultergasse 2, 1010 Wien
Hemsida: http://www.kurtfrozenyogurt.com/de/home


Publicerat

i

, , ,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *