Café Stein

Café Stein
Café Stein

Var häromdagen på just Café Stein, som ligger lite utanför de mest centrala delarna av Wien.

Caféet är stort och luftigt, i en mer ungdomlig stil. Man har en liten bar på övervåningen där det också spelas rätt hög musik. Hög musik i kombination med högt till tak och inget på väggarna gör det näst intill omöjligt att föra en konversation där.

Rökavdelningen är också på övervåningen, den är avskärmad med en glasvägg.

Café Stein
Café Stein

Hur var då kaffet här?
Det var faktiskt helt ok, kan väl säga som så att inte sjöng den någon lovsång men den var ok i alla fall.
Menyn som man stoltserar med har några lite mer udda inslag, i det fallet rekommenderar jag att man tar t.ex. dessa här. Framför allt nu när det är sommar.

Café Stein exteriör bild uteplats
Café Stein exteriör bild uteplats

För på sommaren så sätter man upp en stor uteservering på Koningasse, det är en tvärgata till Währingerstrasse. Här finner man oftast en ledig plats att sitta ner för avnjuta en tidig kaffe eller bara helt enkelt för att ta en frukost.

Visst är väl servicen även här lite sisådär ibland, men nu sist så var den bra. Snabb och korrekt service trots att det var rätt bra med gäster i Caféet. Maten är helt i sin ordning, samt att priserna är helt ok.

Det här med att nästan alla Caféer har dagstidningar, det fans här inga vad jag kunde se tänkte jag skriva till jag tittade på min översta bild. Jo det hänger faktiskt dagstidningar på baren. Fritt WiFi får jag också säga att det saknades. I vart fall denna dag. Kan tycka att det är lite konstigt med ett ungdomligt Café som inte har någon fri WiFi.

Totalbetyg: 3,0
Adress: Währingerstrasse 6-8, 1090 Wien
Hemsida: http://www.cafe-stein.com/


Publicerat

i

, , , ,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *