Café-Restaurant DO & CO Albertina

DO & CO Albertina Exterior
DO & CO Albertina Exterior

Även detta ligger mycket trevligt till strax bakom opera huset i första Bezirk.

Här på deras uteservering sitter man en bit ovanför den pulserande ådern som går nedanför Albertina. Visst hör man även här den brusande trafiken, men den är inte sådär jätte störande eftersom man sitter ovanför på en stor terass.

Do&CO Interior på Albertina
Do&CO Interior på Albertina

Miljön här inomhus är mer av det moderna slaget. Självaste mat serveringen har man förlagt längre in i lokalen, där har man också då vita dukar och borden är delvis för dukade som så sig bör.
För Café gästerna är man hänvisad närmare utgången samt ute på terassen, här är det dock inga dukar på borden.

DO&CO Albertina Interiörbild
DO&CO Albertina Interiörbild

Personalen var denna dag mycket trevliga och även de andra gångerna man har varit här. De är duktiga i allehanda språk, så även för oss som inte har lärt oss det tyska språket så går det riktigt bra här. Här har man bordsplacering, så stå och vänta så kommer det personal och hänvisar dig till ett bord. Allt utifrån vad det är du har tänkt dig, kaffe eller mat, eller kanske både och.

DO&CO Albertina Uteservering
DO&CO Albertina Uteservering

I och med sitt läge i Albertina huset, så får man också räkna med en hel del turister, och inte sådär många lokalboende som besökare. Detta sätter givetvis sin prägel på personalen men också på mat och dryck. Maten är riktigt bra här, och deras fika utbud är inte heller illa.
När vi kommer till den sedvanliga espresson, så kan man önska sig mer. Visst den är god och allt det där, men den har inte det där lilla extra som behövs för att få topp poäng.

Man har som sig bör ett fritt WiFi för sina gäster, dom ingår i det nät som kallas för Freewave. Klart att det också fins en och annan dagstidning, det hör som till för att kunna få kalla sig ett Wiener Café-Restaurant.
Priserna ligger lite över medelsnittet här. Om det är värt det får var och en utvärdera själva. För min del så tycker jag det nog ligger lite för högt i förhållande till  vad jag fick. Men dom skall ha en jätte eloge för sin mycket trevliga personal.

Totalbetyg: 3,6
Adress:Albertinaplatz 1, 1010 Wien
Hemsida: http://www.doco.com/de/restaurants/do-co-restaurants/albertina-wien


Publicerat

i

, , , ,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *