Café Haller

Café Haller Interiört @Photo Owner Stadtbekannt
Café Haller Interiört @Photo Owner Stadtbekannt

Det här Caféet är ett relativt ungt Café med Wienska mått sätt, öppnades för första gången runt 1913. Så det har visserligen hunnit bli modesta 100 år.

Det skall sägas att det inte kommer in i ligan om institutions Café. Här har man tagit bort det där genuina gamla Café miljön. Men man har gjort det till något nytt och minst lika mysigt som tidigare. Man har stora TV skärmar uppsatta på väggarna, inredningen i övrigt går i brunt på borden samt att sittplatserna är i vitt skinn. Det formar en mera modern vardagsrums känsla. De små bordslamporna gör det mera sött, dock inte så bra ljus för en man i sina bästa år.

Deras espresso var god, behöver dock jobbas på för att få den perfekt. Skummet, fylligheten och styrkan saknades, men trots det så får den godkänt.

Här kan man sitta i godan ro och läsa, dock kommer servitörerna och frågar med jämna mellanrum om man vill ha något mer.

Man har här rökning tillåten inne i Caféet, dock har man separata rum för rökare och icke rökare. Det man tyvärr måste göra och som drar ner betyget lite. Man är tvungen att gå igenom rökrummet för att ta sig till icke rökarnas avdelning.

Totalbetyg: 2,9
Adress: Landstraßer Hauptstraße 103, 1030 Wien
Hemsida: http://www.cafe-haller.at/


Publicerat

i

, , , ,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *